26-09-2018

Nøkkebloggen har fire års fødselsdag

I dag er det fire år siden, jeg skrev mit første indlæg på nøkkebloggen, som en del af min hjemmeside om nøkkeroser. I de år har knap 75.000 været inde at læse bloggen. Flere er selvfølgelig gengangere. Omkring 200- 250 personer om ugen er læsere, der vedholdende vender tilbage. Det glæder mig at se jeres interesse for min "Absolut niche". Jeg takker for jeres opmærksomhed og de henvendelser, jeg får med jævne mellemrum. Emnet for en blog kan vist dårligt blive smallere. Derfor kan man selvfølgelig også synes at læserskaren er temmelig lille i forhold til de blogs, der har flere tusinde læsere om dagen. Jeg får da også velmenende råd om, hvordan jeg kunne gøre min blog mere populær ved at gøre haveemnet "mere bredt" og inddrage Facebook (Faecesbogen på mit eget slang)

Jeg takker høfligt nej til de velmente råd. Livet på en motorvej interesserer mig ikke, og jeg har derfor ingen målrettet interesse i store læserskarer. Det eneste, der interesserer, er interessen som drivkraft hos læserne. Så måtte der for min skyld være blot to dedikerede af slagsen. Kvalitet frem for kvantitet.

Jeg takker endnu engang for jeres interesse, og håber i bliver inspireret med, hvad I end mener at kunne bruge fra siden. Mens jeg fortsætter ind i nøkkebloggens femte år. Hen over vinteren regner jeg med, at renovere hjemmesiden lidt med nye sortsbeskrivelser og billeder. Nu får vi se, hvad det bliver til. Men jeg glæder mig allerede.